Uitvoeringen Unborn Jewel

De sieraden van Unborn Jewel zijn te bestellen in verschillende varianten:
de basic uitvoering, de specials lijn en de limited edition.

Basic


De basic uitvoering is een hanger van het gezicht, standaard vervaardigd in zilver 925. Dit model is ook verkrijgbaar in wit-, geel-, en roségoud.

Specials


Met de specials lijn van Unborn Jewel is het mogelijk om bij het gezicht een handje of armpje toe te voegen aan de hanger. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld een datum of naam te verwerken. Zelfs de eerst waargenomen hartslag van de baby kan worden verwerkt in het sieraad. Mocht de (geboorte)datum en/of de naam van de baby nog niet bekend zijn, dan kan deze eventueel later nog toegevoegd worden.

Limited Edition


Met de limited edition van Unborn Jewel heb je een waar juweel, welke is voorzien van diamanten rondom de hanger. Bovendien is het mogelijk om met diamanten een datum of een naam in het sieraad te verwerken.

Wij creeëren een geboortesieraad geheel naar jouw wens. Het enige dat je hoeft te doen is de 3D echo naar ons op te sturen en jouw wensen aan te geven. Bestel hieronder direct jouw Unborn Jewel.

Geboortesieraad bestellen

Een kijkje achter de schermen: eeuwenoude ambacht, kennis, kunde en moderne techniek worden gecombineerd voor jouw Unborn Jewel. Naast een persoonlijke benadering wordt veel aandacht besteedt aan de vormgeving en afwerking van het sieraad, zodat alle details van het gezicht zichtbaar zijn.

Kennis & vakmanschap

Jouw Unborn Jewel wordt voorzien van een uniek registratienummer en krijgt een gehaltekeurmerk, welke door een externe onafhankelijke derde partij wordt gegeven.

Handgemaakt met oog voor detail

In de laatste stap van het productieproces wordt het sieraad gematteerd en gepolijst, voor een prachtige afwerking van jouw Unborn Jewel. Al onze sieraden worden met de hand vervaardigd en zijn hierdoor nooit hetzelfde en altijd uniek.

Waarom zijn de sieraden van Unborn Jewel zo speciaal?

Een bijzonder moment tijdens de zwangerschap is het moment van de 3D echo, omdat de 3D echo een beeld geeft van jullie baby nog voordat deze geboren is. Dit moment kun je bij je dragen en herbeleven met een tastbaar sieraad van Unborn Jewel, die speciaal met en voor jou wordt gemaakt. Jouw Unborn Jewel is daarom altijd uniek. Onze sieraden zijn niet alleen mooi om te hebben, maar ook om te krijgen. Unborn Jewel, Made with Love.