Over Unborn Jewel

Het ontstaan van het merk Unborn Jewel


Tijdens de zwangerschap krijg je de mogelijkheid om via een 3D echo een eerste beeld van jullie baby te krijgen. Dit is een bijzonder en onvergetelijk moment, waar iedere ouder naar uit kijkt. Met een tastbaar Unborn Jewel sieraad dat je bij je kunt dragen, kan dit moment voor jullie en geliefden worden vereeuwigd en kan het keer op keer worden herbeleefd.

Ambachtelijk en vakbekwaam

Traditionele ambacht combineert eeuwenoud vakmanschap met de kennis en 3D technieken van nu. De liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht van een ambachtelijk vakman, maakt een sieraad tot een uniek en kostbaar juweel. Dit is dan ook de overtuiging en de drijfveer van Unborn Jewel, Made with Love.

Kwaliteit

Ieder handgemaakt detail van de Unborn Jewel producten staat voor kwaliteit. Bij het smeden van onze schitterende sieraden wordt enkel gebruik gemaakt van de beste edelmetalen van de hoogste kwaliteit. De duurzame hoogwaardige edelmetalen en materialen die worden gebruikt, worden op fair trade wijze ingekocht, zodat we kunnen verzekeren dat de sieraden op een eerlijke wijze worden gemaakt. Unborn Jewel wil het beste voor de klanten en zorgt op deze manier altijd voor de beste kwaliteit.

Uniek

Unborn Jewel is een pionier op het gebied van 3D echo sieraden. Vanuit een persoonlijke benadering waarin wij ons inleven en meedenken, wordt een op emotie en liefde gebaseerd product gecreëerd. Er is geen sprake van massaproductie, ieder sieraad wordt met de hand gemaakt en is hiermee speciaal en uniek.

Unisex

De sieraden van Unborn Jewel zijn bedoeld voor iedereen in de omgeving van het kind. Denk hierbij aan ouders, verzorgers, geliefden, vrienden en familie. Alle sieraden zijn unisex, dat wil zeggen dat ze door zowel mannen als vrouwen gedragen kunnen worden.

Wij creeëren een geboortesieraad geheel naar jouw wens. Het enige dat je hoeft te doen is de 3D echo naar ons op te sturen en jouw wensen aan te geven. Bestel hieronder direct jouw Unborn Jewel.

Geboortesieraad bestellen