Unborn Jewel

Made with love

Bijzonder geboortesieraad. Tastbaar en uniek, handgemaakt met liefde.

Direct bestellen

Uniek geboortesieraad


Ken je het gevoel dat je niet kunt wachten om te zien hoe jullie baby eruit zal zien? Herinner je je het gevoel van trots wanneer je voor de eerste keer jullie kindje op de 3D echo zag verschijnen? Dit gevoel kunnen wij jou en jouw geliefden nogmaals laten beleven met een tastbaar en uniek handgemaakt sieraad van Unborn Jewel.

Jullie wonder in 3D


Met een sieraad van Unborn Jewel wordt jullie wonder in een uniek handgemaakt juweel vereeuwigd. Dit handgemaakte sieraad is een prachtige herinnering aan een bijzondere periode en stelt je in staat dit te laten vervaardigen in een prachtig aandenken. In dit sieraad kun je alle persoonlijke voorkeuren kenbaar maken alvorens wij dit vervaardigen.

Nieuwste technieken


Het sieraad geeft een perfecte weergave van de 3D echo en weerspiegelt de unieke gelaatskenmerken van jullie baby. Unborn Jewel verwerkt het 3D echo bestand tot een uniek karakteristiek sieraad, waarin eeuwenoude ambacht wordt gecombineerd met de laatste technieken op het gebied van 3D sieraden vervaardiging.

Je persoonlijke voorkeur is bepalend voor het uiteindelijke resultaat.

Jij bepaalt welke edelmetalen er worden gebruikt en je kunt het sieraad volledig personaliseren.

Je ontvangt het geboortesieraad in een mooie verpakking.

baby met het geboortesieraad van Unborn Jewel
het sieraad van Unborn Jewel in de hand uitgevoerd in zilver
kindje liggend met ketting en hanger van Unborn Jewel uitgevoerd in de basic versie van het sieraad
twee Unborn Jewel geboortesieraden op de buik van een zwangere vrouw
baby met zilveren hanger van Unborn Jewel
voetjes van een pasgeborene met het geboorte sieraad als special uitgevoerd

Jouw persoonlijke geboortesieraad
bestellen


Hieronder vind je een stap voor stap weergave van het bestel- en productieproces:


  • 1 Plaats je bestelling door bij "GEBOORTESIERAAD BESTELLEN" je gegevens achter te laten. Nadat wij jouw bestelling hebben beoordeeld, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Indien noodzakelijk, vragen we je om extra gegevens met ons te delen. Is je aanvraag compleet en hebben we geen vragen meer, dan ontvang je van ons een betaallink en een definitieve bevestiging.
  • 2 Jij, de klant, bent verantwoordelijk voor het aanleveren van het bronbestand. Raadpleeg voor meer informatie aangaande de bronbestanden, de veelgestelde vragen pagina op onze website.
  • 3 Nadat wij jouw betaling hebben ontvangen, krijg je van Unborn Jewel een persoonlijk bericht. Op deze manier weet je of de bestelling goed is doorgekomen en kunnen wij jouw persoonlijke voorkeuren bespreken.
  • 4 Het ‘3D echo’-bestand wordt opgenomen in het productieproces.
  • 5 Je krijgt per mail een foto toegestuurd, waarmee je inzage krijgt in het halffabricaat. Zo heb je een idee hoe jouw unieke Unborn Jewel sieraad eruit komt te zien. In deze fase van het productieproces kun je inhoudelijke feedback geven en/of het halffabricaat accorderen. Let op: nadat je jouw Unborn Jewel hebt geaccordeerd, is het niet meer mogelijk om wijzigingen door te voeren.
  • 6 Het sieraad wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd in het door jouw uitgekozen edelmetaal.
  • 7 Het sieraad ondergaat een externe onafhankelijke kwaliteitscheck, zodat het voldoet aan de kwaliteitseisen van Unborn Jewel.
  • 8 Het unieke Unborn Jewel sieraad wordt ingepakt en klaargemaakt voor verzending.

Jullie Unborn Jewel

De 3D echo waarmee jij jouw Unborn Jewel kunt bestellen, is realiseerbaar vanaf week 32 tot en met week 36. In deze weken ligt de baby het beste in positie om een goede 3D pretecho te laten maken waarmee Unborn Jewel een uniek sieraad van jullie kindje maakt. Het enige wat je hoeft te doen is het 3D bestand via de website te uploaden en op te sturen. Unborn Jewel gaat hiermee aan de slag en creëert hiermee een uniek sieraad. Heb je vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen pagina.


Meer informatie