Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen aan Unborn Jewel hebben we voor je op een rijtje gezet. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Onze unieke Unborn Jewel sieraden worden grotendeels met de hand gemaakt en worden vervaardigd van sterling zilver 925, 14 en 18 karaat wit, geel, rosé goud en platina.

De duurzame hoogwaardige edelmetalen die we gebruiken worden op ‘fair trade’ wijze ingekocht, om te garanderen dat deze op eerlijke wijze worden ingewonnen.
Voordat wij aan de slag kunnen met jouw Unborn Jewel sieraad dien je ons te voorzien van het juiste bronbestand. Het betreffende bestand kun je opvragen bij jouw Verloskundige/Gynaecoloog.
- Ge Kretz uncompressed (Cartesian, Cylindrical and Spherical, in Kretz and DICOM formats) Voornamelijk .vol files.
- Medison .mvl files.
- Samsung (2 variations) .mvl files.
Bij Unborn Jewel wordt gebruik gemaakt van grondstoffen als zilver, goud en platina. De dagkoers van deze grondstoffen bepaalt onder andere de prijs van het sieraad. Omdat deze dagkoers wisselt, kan de prijs van het sieraad variëren.
Het sieraad is beschikbaar in verschillende lengtematen. Zie de maattabel om een inschatting te kunnen maken van de gewenste lengtemaat.

Het Unborn Jewel sieraad wordt gemaakt aan de hand van een 3D echo-bestand. In sommige gevallen worden bestanden aangeleverd, waarin ‘ruis’ zichtbaar is vanwege verontreiniging in het vruchtwater. In dat geval bestaat de mogelijkheid dat (een deel van) de kenmerken vervaagt. Ondanks eventuele ruis in het echo-bestand, doen wij ons uiterste best om alle kenmerken van de echo in het sieraad te verwerken.
Ga zorgvuldig met het sieraad om. Vermijd chemische middelen, deze kunnen het sieraad aantasten en dofheid veroorzaken. Let op tijdens de zwangerschap; in verband met hormonale verandering kan het sieraad worden aangetast.
De levertijd van onze sieraden is circa 4 weken. De sieraden van Unborn Jewel worden grotendeels met de hand gemaakt. Aan de hand van het ingezonden 3D echo-bestand, wordt een uniek sieraad gecreëerd en dit kost tijd. Dit verklaart dan ook de langere levertijd van Unborn Jewel. Het eindresultaat is wel een uniek en zeldzaam sieraad en is dan ook het wachten waard! Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons mailen of gebruik maken van de webchat.
Mocht tijdens het proces blijken dat wij jouw bestanden niet kunnen verwerken tot een Unborn Jewel, dan zullen wij je het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen retourneren.
De grootte van de hanger is afhankelijk van het gekozen model. De basic hanger (gezicht) is circa 30x30mm.
Ja, al onze sieraden zijn voorzien van zowel het gehaltekeurmerk als het wettelijke waarborgkeurmerk. Zie onderstaande tabellen voor een overzicht van de keurmerken.Informatie over het gebruik van het Unborn Jewel sieraad vind je in het gebruiksvoorschrift. Deze kun je hier inzien en/of downloaden in PDF.